Data inscrierii: 02/Dec/2007
despre proiecte!!
dak aceste proiecte ar fi fost chiar ideile tale...ar fi fost super...ar fi bine dak ai posta si numele+prenumele celui kre a venit q ideile!!
I.Bianca-Roxana
Ultima modificare efectuata de catre Byanca la 15/02/2008 22:27, modificat de 1 data in total
09/02/2008 22:23
Catalin Presedinte
Data inscrierii: 29/Dec/2007
Proiecte
Din pacate pentru tine din proiectele spuse unu este al lui catalin si unu e de la alin da restul 2 is a mele, chiar daca tu nu ai habar de a face un proiect, si parerea mea e ca esti cam incapabila de a face acest lucru sa spun, fiindcă nu stii sa iti indeplinesti o sarcina cu care tu ai fost de acord, asa ca nu are nici un rost sa vb degeaba. _________________ H.Catalin
11/02/2008 02:03
Byanca Junior I
Data inscrierii: 02/Dec/2007
Felicitari daca 2 itzi apartzin!! Incapabila?? Chiar dak tu ai vrut sa nu se faca acel proiect pe 14 februarie uite k s-a realizat!!Asta arata cumva q nu sunt capabila sa imi indeplinesc sarcinile??Interesant...itzi recomand sa itzi revizuiesti un pic gramatica k doar esti presedinte...
Si data viitoare gandeste-te de 2 ori inainte sa postezi afirmatzii kre nu au nici un suport real...si nu cred k vorbesc degeaba!!